English               
  Smrt ne boli
(25.11.2004. godina, „Svedok“)

Cesto se koristi recenica, da se nista ne desava slucajno. I Milja Vujanovic je tu recenicu izgovorila bar desetak puta od izlaska intrvjua u „Svedoku“.

Od kada mi se sve ovo desilo, znaci pune tri i po godine, kroz moju kucu je proslo bezbroj prevaranata, nehumanih ljudi, mozda nekih i humanih, ali nestrucnih. Sa Misom je u startu drugacije. Jedini je koji mi nije obecao da ce mi pomoci. Samo je rekao da bi pokusao – prica Milja blagim glasom, dok Miso, u nasem prisustvu, sprovodi seansu. Gledamo sta radi energijom, ne dodirujuci pacijenta ni prstom. Reakcija Miljinih delova tela je neverovatna i vidljiva, cak i nama laicima. U jednom trenutku cuo se jauk, sto je i nas uplasilo. Cinilo se da Milja trpi jake bolove.

Smrt ne boli, ali vracanje u zivot boli. Ovi delovi tela ipak tri godine nisu ziveli. Pokusacu da vam opisem sta osecam. To je nesto sto vas celog obuzme, nesto kao majcina ljubav. Ono sto nijedan aparat na struju nije postigao, ni vrhunski fizioterapeuti, ova energija, kojoj sam se prepustila, postize. To je kao sila Svetoga duha, nevidljivog stvoritelja. Tesla je tvrdio da postoji inteligentna energija i centar u mozgu koji je, u stvari, taj izvor zivota, jer se tu vrsi prikljucak na tu energiju – prica Milja, objasnjavajuci da joj je zelja bila da isprica ovo o Misi, zato sto covjek mora da obavesti druge ukoliko nadje lek. Mozda jos neko traga za spasom kao Milja, koja je ubedjena da ce se izleciti.

MILJA VUJANOVIC, glumica i astrolog ”Vesti”

Bas ste me uhvatili u vreme mog tretmana u Bijeljini. Moram da vas ispravim: ja se nisam razbolela vec sam dozivela jednu strasnu nesrecu, znate i sami koju... U mom izlecenju i osposobljavanju za zivot ucestvovali su lekari, a sta su uradili, sami najbolje znaju i neka im je na cast, ali i alternativci, beli magovi i drugi ljudi. Bilo je tu i mnogo prevaranata. Na srecu, sada sam u pravim rukama kosmo-bioenergeticara Milenka-Mise Krstovica, koji je uspeo da prizove nesto sto bih ja nazvala Bozijom silom. On nije terapeut, ne masira me, niti dodiruje moje telo, ali kada je u mojoj blizini njegova neverovatna energija pokrece i moje ruke i moje noge. Neverovatno,. Zato bih i porucila citaocima “Vesti” da do poslednjeg daha veruju u cudo, a ono kao sto vidite i postoji.
  Copyright © Mišo Krstović - 2008.
Sva prava zadržana
Created by itMedia