English               
  Verujte samo proverenim ljudima
(20.12.1999. godine, „Svet“)

Novinar NS plus-a Aleksandar Filipovic, poznat po svojoj emisiji „Tabloid“, rado se odazvao pozivu da isprica svoja iskustva iz susreta sa Misom Krstovicem – i kao novinar i kao covek kome je Miso pomogao.

„Posto moje emisije nisu marketinske i ne postoje placena gostovanja, na preporuku Dade Papica, menadzera Ramba Amadeusa, stupio sam u kontakt sa Misom Krstovicem, kosmo-bioenergeticarem. Impozantan spisak poznatih ljudi kojima je pomogao i ono sto sam video tokom tretmana opredelilo me je da ga pozovem da gostuje u emisiji „Tabloid“ jer sam se uvek trudio da napravim emisiju koja ce biti provokativna, koja ce da odjekne i da izazove reakcije. Od mojih 60 emisija, najvecu reakciju imala je upravo ona u kojoj je gost bio Miso Krstovic. Posle nje, telefon je neprestano zvonio do duboko u noc. I niko me nije pitao da lli mu verujem, vec samo: „kako da dodjem do Mise?“

Zbog stresa kojem su svi novinari izlozeni, i ja sam osecao malaksalost, bio sam promukao, imunitet organizma mi je opao, a krenuli su i problemi sa cestim upalama grla, problemi sa stomakom, sa zelucem, pa sam nakon emisije odlucio da se i ja podvrgnem Misinim tretmanima. Ti tretmani su mi bili jedno sasvim novo i drugacije iskustvo. Svaki bolestan deo tela je odreagovao. Ono sto je definitivno fantasticno jeste nacin na koji me je Miso naucio da samostalno radim tretmane. Ne mogu drugacije da objasnim kako mi je uspevalo da u jednom danu odradim emisije na dve televizije i gostujem na trecoj, osim da sam to postigao zahvaljujuci Misi koji me je naucio da budem sam svoj akumulator.

Miso je samo posrednik izmedju te kosmicke ili Bozije energije i nase energije. Ja ga definisem kao coveka koji zna tu svoju ulogu i koji zna svoje granice. On ima moc i ne zloupotrebljava je. Definisem ga kao ucitelja koriscenja energija koje postoje.

Zasto si se odlucio da otvoreno pricas o svojim iskustvima?

Zato sto smatram da moje ime i moj autoritet mogu da pomognu nekim ljudima da se izlece. Jer, istina je da sam imao velike tegobe i da sam ih posle Misinih tretmana prevazisao. Naravno, najbitniji sam ja koji to stanje moram da odrzavam vezbom i samodisciplinom.

Ja sam imao losa iskustva sa ovom poplavom bioenergeticara, vidovnjaka i iscelitelja. Lazni bioenergeticari koriste neke trikove uz pomoc kojih stvarno savijaju ljude, ali to je sve sto mogu. Moj savet citaocima je sledeci: „Idite samo na preporuku i verujte samo proverenim ljudima“.
  Copyright © Mišo Krstović - 2008.
Sva prava zadržana
Created by itMedia